Foto van Dewi Pechler

Gage 1.975,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.975,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Dewi Pechler boeken!


Dewi Pechler, geboren op 09 september, 1983 te Dokkum, kreeg het artiestenvak met de paplepel ingegoten. Haar vader speelde in een reggae band en Dewi ging op jonge leeftijd al regelmatig mee naar optredens.

Toen kwam het programma Idols om de hoek kijken. Ze schreef zich in voor een auditie en kwam tot haar blijdschap door de eerste ronde heen. De Idols hype maakt haar van de een op de andere dag niet alleen een erkend zangeres maar ook een bekende Nederlander. Velen herinneren zich Dewi nog wel, zeker ook vanwege haar opvallende verschijning met haar dreadlocks en kleurrijke outfits.

Na Idols kwam haar eerste solo album uit (oktober 2003), genaamd "Know Me". Hieruit kwamen maar liefst twee hits voort; "Left of Center" en "Amazing". Daarnaast maakte ze ook een duet met de winnaar van Idols 2002, "When you walk in the room" en zong ze op het eerste album van Jim ("Why") en ook achtergrond op het eerste album van Jamai.

Dewi was gegroeid, maar wist nog steeds niet welke richting ze precies op wilde met haar muziek. Deze twijfel werd de aanleiding van de breuk met haar management (AT productions) en platenmaatschappij (BMG / Sony). Tijdens een twee jaar durend artistiek groeiproces heeft ze een fijne groep mensen om haar heen te verzamelen die in het plaatje pasten dat ze uiteindelijk scherp voor zich zag.

Met haar nieuwe album wil ze zich duidelijk los maken van het Idols imago, zonder enig verwijt naar die tijd, maar dat ze is gegroeid en nu echt goed weet wat ze wil.

Note: ook te boeken met live-band 1 x 45 minuten, excl. geluid, incl. backline voor: € 4975,-. 
Uitgelicht filmpje