Foto van Die Tolle Leute

Gage 1.295,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zangact
Schlager/Oktoberfest
Muzikale act

Prijs € 1.295,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

Die Tolle Leute boeken!


Sinds september 2008 reizen de drie "Duitse" heren van Die Tolle Leute door Nederland om ons land te gaan veroveren met hun Duitse meezingfeestje!
Vele bekende Duitse (schlager-) hits zullen de revue passeren wanneer u Die Tolle Leute uitnodigt. Van "Festival der Liebe"tot aan "Wunderbar" en van "Viva Colonia" tot "Cowboys und Indianer", alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen u moeiteloos naar de dansvloer drijven.
Maar als u gewoon alleen maar enthousiast wilt meezingen is het ook goed! Een optreden van Die Tolle Leute duurt ruim 35 minuten en is bij uitstek geschikt voor feesttent, festival, dorpsfeest, dancing, bedrijfsfeest, Après Ski en alles wat daar maar bij te bedenken valt.
Die Tolle Leute eigenlijk zijn ze gewoon "GOET FAUT", maar zorgen voor een grandioze feeststemming, iedere keer weer. Note: ook te boeken als Die Tolle Leute & CO2 Eisbahr Knut: inclusief CO2 ijsbeer Knut en inclusief special effects. De gage wordt dan: € 1595,- voor 1 x 35 minuten.

Die Tolle Leute in het nieuws!