Foto van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

DJ Phalerieau & MC Alainde Lon boeken!


Toen Valerio Zeno in 2007 de DJ-wereld instapte, besloot hij zichzelf neer te zetten als een trouwe eclectric DJ. Hij veranderde de eerste en laatste letter van zijn naam en zo ontstond Phalerieau!

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met Phalerieau. De sets van de Bambino from Amsterdam vormen een eclectische mix van hiphop, R'nB, 80’s en house. Samen met de energieke Rotterdamse MC Alainde Lon vormt hij het meest dynamische duo sinds Batman en Robin, maar dan zonder de maillots. Niet gek dus dat deze twee al op vele toonaangevende podia in Nederland hebben gestaan. Zo zijn ze graag geziene gasten in clubs en op festivals, waaronder Heartbreak (BAR), Vieze Poezendek (AIR), Please Don’t Tell (Jimmy Woo), Milkshake, Solar en Mysteryland.

De combinatie Phalerieau & Alainde Lon staat garant voor een sterk en gevarieerd muzikaal optreden, gebracht met een onnavolgbaar gevoel voor humor, stijl & originaliteit. Deze kwaliteiten maken ze de onbetwiste podiumkillers. En de ideale schoonzonen, maar dat is weer een ander verhaal.

Uitgelicht filmpje