Foto van DJ Willow

Gage € 695,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 695,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

DJ Willow boeken!


DJ Willow

Al op vroege leeftijd was DJ Willow helemaal bezeten van muziek, al z’n zakgeld ging op aan geluidsapparatuur en plaatjes.

Al snel kreeg hij de kans weer wat geld terug te verdienen door in de plaatselijke discotheek te gaan draaien. Na een jaar of vier verliet DJ Willow zijn eerste draaistek en trok hij de regio in om in andere uitgaansgelegenheden de plaatjes aan elkaar te mixen. Dit gevolgd door draaien voor landelijke partijen zoals Veronica, TMF, MTV, Flugel, Bacardi, Coca Cola.

Inmiddels is de in IJsselstein geboren en getogen DJ is een zekerheid in het entertainmentvak.
O.a. Vrienden van Amstel, Strandfestival zand, Slotconcert Rowwen Heze en het Holland Heineken House zijn vast terugkerende dagen in de agenda van DJ Willow.

“Ik denk dat het geheim van een goede DJ helemaal niet zo ingewikkeld is. Het belangrijkste is om te snappen wat de mensen willen. Jong  oud  groot  klein,  ieder heeft zijn eigen smaak. Als je dat snapt, en je kan iedereen op jouw manier bedienen wordt het een topavond. Maatwerk noem ik dat”. Aldus DJ Willow.

De talentvolle DJ is uiterst flexibel, allround en bovendien een top VJ. Het draaien en mixen van clips is DJ Willow wel toevertrouwd. Met bedrijfsfeesten is het mogelijk om  logo’s van bedrijven, presentatie etc. door de nummers te mixen.DJ WILLOW inhuren / boeken? Bel 0412-4070100412-407010 of vul het aanvraagformulier in voor boekingen van DJ WILLOW