Foto van DJ´s On The Road Show Club Edition

Gage 1.250,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Drive-in show

Prijs € 1.250,00
Duur 1 x 270 min.
Geluid Incl. tot 2000 pers.
Bezetting 2 personen

Informatie aanvragen

DJ´s On The Road Show Club Edition boeken!


Op een feestavond pakt LB Entertainment altijd uit met een mooie, professionele set. Netjes verzorgde discobarren, professionele apparatuur, P.A.-installaties en complete lichtshows, alles in te vullen naar uw wensen.

Op een huwelijksfeest zullen we een andere set adviseren dan op een 50-jarig huwelijksfeest of groot bedrijfs- of schoolfeest. Hierin hebben wij uiteraard een adviserende rol. LB Entertainment beschikt over een flink aantal verschillende drive–in shows.

Alle shows zijn standaard incl. op- en afbouw, reiskosten binnen 30 km vanaf Oss en inclusief een professionele DJ. Want naast prima verzorgde drive-in shows zijn de DJ's toch degene die samen met het publiek het feest moeten maken. Onze DJ's beschikken dan ook allemaal over jarenlange ervaring en training en zijn representatief. Zij spelen perfect in op het publiek, en op uw wensen. Kortom: onze DJ's gaan ervoor!

De DJ´s On The Road Show Club Edition is standaard met:

D & B  kwaliteitsgeluidset 100 tot 2000 personen.

Licht: De ruimte zal creatief benut worden. Creaties met intelligent licht (moving heads, scans) gehangen in trussconstructies op maat. Met blinders, sunstrips, stroboscoop, rookmachine: kortom lichtplan geheel op maat inclusief LASERS & LED! Netjes afgewerkt met backdrop / theaterdoek. Lichtshow bediend & geprogrammeerd door lightjockey, die naast de dj het lichtplan implementeert.