Foto van Douglas & Whiskey

Gage 1.950,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Personality/Host

Prijs € 1.950,00
Duur 1 x 90 min.
Geluid Incl. tot 100 pers.
Bezetting 2 personen

Informatie aanvragen

Douglas & Whiskey boeken!


Peter Douglas Met zijn perfecte personificatie van Frank Sinatra, kroonde hij zich bijna 30 jaar geleden tot de onbetwiste winnaar van de ´Soundmixshow´. Bijna 8 miljoen kijkers waren getuige van een unieke performance, die hij vanaf dat moment nog ontelbare keren zou opvoeren. Peter Douglas was geboren ! De ongekende vocale gelijkenis tussen Douglas en Sinatra werd het gesprek van de dag en spreekt, anno vandaag, nog steeds tot de verbeelding. Zijn wereldhit ´Stars On Frankie´, bracht hem van New York tot Tokio en alle windstreken daartussen. Zo raakten ook België en Duitsland in de ban van de ´New Blue Eyes´. Het ´Knokke Star Festival´roemde hem om zijn vocale kwaliteiten en stijlvolle presentatie en onze oosterburen zaten aan de buis gekluisterd bij zijn gastoptredens in de televisieshows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl. De onbekende JeanPierre van der Sluis uit Amsterdam, bereikte als Peter Douglas in één klap de sterrenstatus.

Wim Wamelink Whisky Connaisseur Wim Wamelink staat bekend om zijn vermakelijke whisky proeverijen. Laat u meenemen in het avontuur van de whisky met proeven, verhalen en anekdotes. Uniek in Nederland want deze proeverijen zijn op verzoek en dus maatwerk, persoonlijk, informeel en vinden plaats op de door u gewenste locatie.

Samen is dit duo Douglas en Whiskey en verzorgen gezelschappen, feesten, bruiloften, businessclubs, golfbanen en netwerkclubs een verfrissende ervaring waarbij de gasten verwend worden door de unieke combinatie van de beroemde Frank Sinatra songs, gezongen door de perfecte personificatie Peter Douglas, en een proeverij van de befaamde Jack Daniel’s Whiskey’s door connaisseur Wim Wamelink.