Foto van Drum DJ Mr. Milow

Gage 750,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 750,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Drum DJ Mr. Milow boeken!


Tegelijkertijd draaien in combinatie met live drum op een elektrisch drumstel.   DJ Mr. Milow maakt het mogelijk om dit te doen!   DJ Mr. Milow kennen we van TMF in the Mix, FHM Magazine, GoFun on Tour en is powered bij Surflife en Snowextreme.

Naast vele optredens in grote clubs van Nederland en ook internationale optredens wil Mr. Milow zijn DJ set verrijken, door middel van percussie. Zijn elektrisch drumstel is makkelijk aan te sluiten op de DJ Booth.

Dat Mr. Milow tegelijk draait en drumt is niet zonder slag of stoot gegaan. Het vergt een hoop trainingsuren om dit voor elkaar te krijgen. De drum geluiden zullen een ondersteuning zijn van zijn DJ set en bij verschillende nummers worden ingezet. Mr. Milow wil benadrukken dat de drum niet moet overheersen, maar echt een ondersteuning in zijn DJ set is.

Speciale introductieprijs Drum-DJ Mr. Milow

DJ Mr. Milow kennen we van TMF in the Mix, FHM Magazine, GoFun on Tour en is powered bij Surflife en Snowextreme. Naast vele optredens in de grote clubs van Nederland en ook vele internationale optredens, wil Mr. Milow zijn DJ set verrijken, door middel van percussie. Zijn elektrisch drumstel is makkelijk aan te sluiten op de DJ Booth.

De drum geluiden zullen een ondersteuning zijn van zijn DJ set en bij verschillende nummers worden ingezet. We nodigen u graag uit om eens kennis te maken met dit unieke optreden.

Geschikt voor: Uitgaansgelegenheden, bedrijfsfeesten, bruiloften, partijen, festivals, evenementen, etc.
Muziek die gedraaid en waarbij mee gespeeld wordt: Lounge, Deep House, Latin House, Electro House, Top 40 & Dance.
Normale gage: € 750,-
TIJDELIJKE INTRODUCTIEGAGE: 295 euro (alleen geldig indien definitieve boeking voor 1 juni 2016 plaats vindt)
Duur: 1 x 90 minuten
Geluid: exclusief!

Uitgelicht filmpje


Drum DJ Mr. Milow in het nieuws!