Foto van Elize

Gage 2.975,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.975,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Elize boeken!


EliZe is geboren in Utrecht en opgegroeid in Bussum. Ze is 22 jaar oud en woont inmiddels in Amsterdam. Zingen heeft EliZe van haar moeder. Dat het zangvirus haar in zijn greep had, schemerde al op jonge leeftijd door. Als EliZe niet sliep, zong en danste ze.

Het werd pas echt serieus toen EliZe zich op achtjarige leeftijd door de auditie van Kinderen voor Kinderen worstelde. Na vier jaar bedeelde dirigent Majel Lustenhouwer haar met het nummer 'Poster' voor het eerst een solo toe.

Het jaar daarop nam ze met 'Het Tietenlied' afscheid van het kinderkoor.
EliZe besloot het daar qua zang niet bij te laten en sloot zich aan bij Non Stop, een musicalkoor. Non Stop werd anderhalf jaar later opgeheven, maar een paar maanden later plofte er een brief van de VARA bij EliZe op de deurmat. Daarin werd haar gevraagd of ze deel wilde nemen aan de Kinderen voor Kinderen Theatertour. Bedenktijd had EliZe niet nodig.

Bij die tour, gepresenteerd door o.a. Henk Westbroek , werd EliZe weer herenigd met dirigent Lustenhouwer. Maar na twee jaar kwam ook dit avontuur ten einde. EliZe kon als achtergrondzangeres aan de slag bij het VARA Kindersongfestival. Dit doet ze inmiddels drie jaar.

Intussen zat EliZe ook op school niet stil. Zo voltooide ze een opleiding voor directiesecretaresse/managementassistent aan het Dudok College in Hilversum. In haar vrije uurtjes kreeg ze zangles van Jorine Samson en repeteerde ze bij de Amsterdamse amateurvereniging CREA voor musicaluitvoeringen van 'Chicago' en 'Les Miserables'.

EliZe heeft in Denemarken een album opgenomen, geproduceerd door Peter Hartmann en Jan Langhoff die o.a. met de groep Aqua gewerkt hebben. De eerste single heette "Shake", dat met trots de titel "Dancesmash" van Radio 538 mocht dragen.