Foto van Elvis Tribute Show

Gage 2.750,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Tribute band/act
Muzikale act

Prijs € 2.750,00
Duur In overleg
Geluid A-Set tot 400 pers.
Bezetting 8 personen

Informatie aanvragen

Elvis Tribute Show boeken!


Kees Versluys heeft al enige tijd zeer veel succes met de vertolking van het fantastische repertoire van Elvis Presley. Dat doet hij als geen ander en daarbij maakt hij op het podium gebruik van de originele kostuums zoals Elvis Presley ze ook droeg in de jaren zeventig. Deze Elvis Presley Tribute Show is in veel verschillende uitvoeringen op het podium neer te zetten:

  • "68 TV Special Show", - "In Person "69 Vegas International Hotel Show" - "Aloha from Hawaii via Satelite Show" - "Madison Square Garden Show".
    Het designteam heeft aan elk mogelijk detail gedacht. Een optreden met de bij iedereen welbekende kleding en accessoires, die megaster Elvis Presley altijd tijdens zijn spraakmakende performances droeg, is altijd mogelijk. Uiteraard kunnen de optredens ook in eigentijds kostuum worden verzorgd. Dit is afhankelijk van het evenement en natuurlijk ook van de opdrachtgever. Vooral op de grotere podia heeft deze live performance telkens weer zijn enorme succes bewezen. De optredens van Kees Versluys als Elvis imitator zijn een unieke ervaring voor het publiek. Omdat het vanzelfsprekend tot aan de bekende Elvis-bewegingen klopt, krijgt iedereen het gevoel dat Elvis Presley nog lang niet vergeten is! De optredens van Kees Versluys als Elvis imitator zijn een unieke ervaring voor het publiek. Omdat het vanzelfsprekend tot aan de bekende Elvis-bewegingen klopt, krijgt iedereen het gevoel dat Elvis Presley nog lang niet vergeten is!
    Note: tijdens deze show speelt de band 3 x 45 minuten met daarnaast een 1 x 50 minuten durende set met Elvis-imitator Kees Versluys. Totale effectieve speeltijd is dus 185 minuten!