Foto van Eric Dikeb

Gage 895,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 895,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Eric Dikeb boeken!


Bekend van het televisieprogramma Big Diët, een echt feestbeest in hart en nieren. Eric Dikeb is heel actief bezig met het publiek en is dan ook alleen geschikt voor echt gezellige feesten!

Pas in 1995 is Eric begonnen met zingen, dit door een karaokeshow in Spanje, om precies te zijn in Benidorm met het nummer "Stuck on You" van Lionel Richie, waar hij een staande ovatie kreeg toen hij klaar was met zingen. Buiten Nederland heeft hij ook in Noorwegen, Spanje en België gewoond.

In januari 1999 kwam er weer een nieuwe single uit: "Er is niets aan". Dit werd groots aangepakt en hij kreeg airplay op Noordzee FM. Op 1 maart 1999 gaf Eric Dikeb zijn eerste echte grote theaterconcert. Dit concert werd gehouden in het prinses theater in Rotterdam. Eric werd muzikaal ondersteund door de Eric Dikeb Showband.

Hij was in 2000 dagelijks te bewonderen in het succesvolle tv programma "Big Diët" waar hij de strijd aanging met de overtollige kilo's, hierdoor kreeg hij echt landelijke bekendheid. . In 2001 heeft Eric een mega top 100 notering gehad met de Single " Wie laat de hond uit" een vertaling van het nummer van de Bahamen. De veelzijdigheid steekt Eric niet onderstoelen of banken. Na de afvalrace Big Diët heeft Eric er weer iets nieuws bij, hij gaat namelijk ook steples geven.

Dit is iets wat op dit moment zeer goed aanslaat bij het Nederlandse publiek. De nieuwe single van Eric Dikeb is getiteld "PizzaHaHa", die ook in een versie met medewerking van de Deurzakkers is uitgekomen.

In 2003 wordt de Pizzahut van Eric Dikeb een grote hit in Engeland onder de naam "the fastfoodsong".

Tegenwoordig is Dikeb bezig met zijn nieuwe tv-programma "Clip & Klaar". Daarnaast ontwikkelt Dikeb diverse tv-formats welke voornamelijk via regionale tv-zenders worden vertoond.

Note: Erik Dikeb is ook avondvullend te boeken als DS met daarbij 3 x 25 minuten tape-act voor € 1125,- (exclusief geluid en DJ-gear!). Inclusief DJ-gear en monitorset (dus exclusief geluid) is ook mogelijk voor: € 1495,-.

Uitgelicht filmpje