Foto van Erik Hulzebosch

Gage € 2.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Erik Hulzebosch boeken!


Erik Hulzebosch is dé Nederlandse ontdekking van 2007. Overtuigend won hij de finale van het SBS6-programma ‘So You Wanna Be A Popstar’. Met zijn vertolking van nummers als ‘We Will Rock You’ en ‘De Clown’ stal hij de harten van het tv-kijkende publiek en ging hij uiteindelijk met het felbegeerde platencontract naar huis.

Met zijn nieuwe single bestormt Erik Hulzebosch de hitlijsten. En hoe! Het nummer ‘Extase’ kwam direct binnen op nummer 2 in de Mega Charts! ‘Extase’ is een mooie ballad waarin Erik laat horen zangtechnisch veel in zijn mars te hebben.

Voor Erik begon het allemaal als één grote grap. De voornaamste reden dat hij ‘ja’ zei tegen Popstar was dat het schaatsseizoen was afgelopen. En het rare aan dit avontuur is dat hij heeft ontdekt dat als hij zingt, hij geen dialect heeft. En dit terwijl Erik bekend staat als de schaatser die altijd in dialect spreekt!

In December 2008 heeft Erik het nummer 'Gun jezelf de Ruimte' opgenomen. Het lied werd gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. Het nummer is geschreven naar aanleiding van een campagne van de gemeente Hardenberg om de gemeente te promoten.

Een optreden van Erik staat garant voor een half uur lang feest der herkenning voor jong en oud. Hollandse gezelligheid ten top met nummers van onder andere Jan Smit, Jannes en André Hazes en tranen van ontroering als hij zijn prachtige single ten gehore brengt.

Note: Erik Hulzebosch is ook te boeken als presentator, inclusief een 1 x 30 minuten durende tape-act. Gage:€ 4.500,-

Uitgelicht filmpje