Foto van Erik Mesie

Gage € 1.975,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.975,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Erik Mesie boeken!


Erik Mesie het gezicht en de stem van één van de succesvolste popgroepen van de jaren tachtig, Toontje Lager. Bekend van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. En wat te denken van zijn het gevoelige Top 10 solohit ‘Zonder jou’.
 
Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band Toontje Lager. Zo verschenen in 1982 de singles ‘Net als in de film’ en ‘Ben jij ook zo bang’, die beiden bescheiden hits werden. In 1983 werd ‘Zoveel te doen’ uitgebracht, dan binnen een week in de hitparades belandde. Wat volgde, was een periode vol televisieoptredens en live shows. Het succes werd herhaald met ‘Stiekem gedanst’ van het album Stiekem Dansen dat een Top 10 notering haalde. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder ‘Thriller’ van Michael Jackson en bleef daar ruim een jaar staan. 

Na deze uiterst succesvolle periode met Toontje Lager, besloot Erik Mesie solo verder te gaan. Hier vloeiden onder andere de hitsingles ‘Zonder jou’ en ‘Swingking’ uit voort. Daarnaast schitterde hij in onder andere projecten met het Noord Nederlands Orkest (Echoes of Pink Floyd 2007 en 2008 en The Beatles 2012), was hij de Nederlandse gast bij The Night of the Proms in 2008 en deed hij mee aan Symphonica in Rosso met Doe Maar in 2012.
Tijdens zijn concerten weet Erik Mesie met zijn innemende persoonlijkheid en natuurlijke presentatie jong en oud op humoristische wijze voor zich te winnen.