Foto van Familee

Gage 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Trio
Bruiloftbands

Prijs € 995,00
Duur In overleg
Geluid A-Set tot 250 pers.
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

Familee boeken!


Als je de naam van dit nieuwe trio  ziet komt meteen de gedachte op dat het  wel eens echt familie zou kunnen zijn, en dat klopt. Teun en Antoinette van der Lee hebben, samen met hun zoon Ton, besloten de handen in elkaar te slaan , en  zie daar FAMILEE was geboren.

Door de jarenlange ervaring van beide ouders (o.a. Greenlight Express , Idem Dito) en de verfrissende jonge inbreng van zoon Ton , maken dit trio  tot een welkome aanwinst in het orkestencircuit.

Menigeen ging  u voor en kozen voor dit trio bij de muzikale invulling van hun trouwjubileum, buurtfeest  of tijdens dansavonden in het land.

Het uitgebreid repertoire waar uit kan worden geput zorgt hierbij steeds voor een perfecte invulling voor dat geen wat gevraagd wordt! Of het nu goud van oud , dans – of stemmingsmuziek, top40 , Nederlandstalige, of gewone luistermuziek betreft. Het geheel wordt gecompleteerd met een professionele licht  en geluidsinstallatie die op iedere gewenste sterke afgesteld kan worden, kortom FAMILEE  is de perfecte keuze voor uw feest of evenement.

Reiskosten in overleg.

Familee inhuren / boeken? Bel 0412-407010 of vul het aanvraagformulier in voor boekingen van Familee