Foto van Frank Van Etten

Gage 1.695,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.695,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Frank Van Etten boeken!


Met zijn laatste veel gedraaide hitsingle ‘Huisje op Wielen’, waarvan 26 februari 2018  een remix met Yes-r wordt uitgebracht,  is de populaire volkszanger Frank van Etten definitief terug gekeerd naar zijn roots. 15 jaar geleden kwam zijn carrière in een stroomversnelling dankzij de meezinger ‘Leef Als Een Zigeuner’, welke is uitgegroeid tot een ware klassieker en nog steeds een van de hoogtepunten van zijn huidige optreden is. Vele succesvolle singles volgden zoals ‘Ik Ben Een Vagabundo’, ‘Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen’ en ‘Ik Sta In Lichterlaaie’.

Afgelopen jaar is Frank’s zevende album, getiteld ‘Zigeunerhart’, verschenen wat zeer succesvol bleek in zowel CD verkoop als in het aantal streams van het album. Recentelijk heeft Frank zijn samenwerking met NRGY Music verlengd en gaat hij i.s.m. met zijn management Q&Q Events zijn carrière verder uitbouwen.

De komende maanden zal Frank regelmatig op TV te zien zijn in een zangcompetitie en daardoor volop in de belangstelling staan van zijn fans. Daarnaast verschijnt op 20 maart a.s. zijn allernieuwste single ‘Jouw Heupen’ .

Uitgelicht filmpje


Frank Van Etten in het nieuws!