Foto van Frans Bauer

Gage 9.900,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 9.900,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Frans Bauer boeken!


Frans Bauer inhuren / boeken
Frans Bauer zag het levenslicht voor het eerst op 30 December 1973 en werd geboren in het Sint Franciscus ziekenhuis te Roosendaal. Toen hij 11 jaar was begon hij met zanglessen te nemen en trad hij regelmatig op in voorprogramma’s van bekende artiesten . Frans Bauer beproefde samen met zijn producer Emile Hartcamp in 1992 zijn eerste geluk met de uitgifte van een nieuwe cd ‘’ Op weg naar het geluk’’ Toch duurde het echter nog twee jaar voor hij met dit album doorbrak in de hitlijsten.

Met zijn megahit ‘’Als sterren aan de hemel staan’’ brak Frans Bauer definitief door.

Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook verschillende duettenalbums. Zijn eerste duettenalbum met Marianne Weber werd een ongekend succes. Op de releasedatum in 1997 werden van deze CD met o.a de megahit ‘ De regenboog’ maar liefst 302.000 exemplaren verkocht. Ook met Corry Konings heeft Frans een duettenalbum.

Na zijn grote succes in Nederland breide Frans zijn bekendheid uit naar Duitstalige landen. In 1996 beleefde Frans zijn grote doorbraak in Duitseland, Oostenrijk en Zwitserland met zijn releasealbum van ‘ Liebesbriefe’ dat mede door Uwe Busse (producer van de Duitse band de ‘’Flippers) werd geproduceerd. In 1997 werd het album ‘’ Weil Ich Dich Liebe’’ in maar liefst één week tijd met goud bekroond en dit Duitstalige album werd voor het eerst in de Nederlandstalige geschiedenis een nummer 1 positie in de album top 100.

Ook nu is Frans Bauer nog steeds razend populair bij het grote publiek.

Note: deze gage geldt UITSLUITEND voor besloten feesten met MAXIMAAL 750 personen! Voor besloten feesten boven 750 personen bedraagt de gage: € 15.000,-  Voor live optredens met band tijdens besloten feesten is Frans Bauer te boeken  voor 1 x 45 minuten. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en deze prijs!
Uitgelicht filmpje


Frans Bauer in het nieuws!