Foto van Gare Du Nord

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Gare Du Nord boeken!


De zes-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al acht jaar garant voor volle zalen en een full energy uptempo show. Met ruim zestig shows per jaar is Gare du Nord live uitgegroeid tot een spetterende energy-band met als stralend middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Alberti. Dorona is niet alleen een van de beste zangeressen van Nederland; met haar sexy live act pakt ze iedereen in. 
De band verkocht 500.000 albums en ontving in 2014 drievoudig platina voor de albums Sex 'n' Jazz en Love For Lunch. Gare du Nord staat als enige Nederlandse band onder contract bij het New Yorkse Blue Note Records label en scoorde internationaal met hits als Marvin & Miles, Beautiful Day, Pablo's Blues en You're My Medicine, opgenomen met soullegende Marvin Gaye.

Nieuw album op komst
Gare du Nord legt momenteel de laatste hand aan de opnames van het tiende album dat in oktober 2015 uit komt. Waar eerdere albums vooral studioproducties waren, kenmerkt het nieuwe album zich door een hecht "live" groepsgeluid. De band wil de energie op het podium vangen in de studio. Het album, dat ook op vinyl wordt uitgebracht, bevat een vijfentwintig minuten lange suite op Side A en zes kortere songs op Side B. Op het album zijn ook enkele verrassende gastbijdragen te horen.

Voor de live premiere van de nieuwe songs, aangevuld met greatest hits als Marvin & Miles, Beautiful Day en You're My Medicine, is Gare du Nord het komende festival seizoen beschikbaar in de nieuwe line up: 
Dorona Alberti (voc), Aron Raams (gitaar), Ferry Lagendijk (keys), Floris van der Vlugt (sax), Guido Nijs (sax), Marc Schenk (drums) en Guus Bakker (bas).

Uitgelicht filmpje