Foto van Gebroeders Ko

Gage € 2.795,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.795,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Gebroeders Ko boeken!


De broers Ton en Gerard Koopmans wonnen op 11 november 1997 de verkiezing van "het carnavalsnummer" in hun woonplaats Raamsdonksveer. Het was het begin van hun carrière.Ton en Gerard werkten beide in de bouw en daar werden ook hun eerste teksten gemaakt en liedjes uit volle borst meegezongen door de bouwvakkers.

Na een bescheiden hitje met het nummer "De Boswandeling" was het met de single "Ik heb een toeter op m’n waterscooter " pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.

Ook de nummers die volgen worden stuk voor stuk top100 noteringen.
De titels zijn vaak eenvoudig : "Tuut tuut tuut Wij springen parachute", "Tringeling" ,"Jammie jammie" en "Broodje frikandel" maar blijken stuk voor stuk succesvol.

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan, alhoewel er in eerste instantie het etiket "Apres ski muziek" op zat, blijken de teksten ook aan te slaan bij jonge kinderen maar ook bij de "oudere" jeugd en opa’s en oma’s ! En al snel krijgt de muziek het predicaat "Feest muziek" voor alle leeftijden.

In 2006 overtreffen beide broers alle hitsuccessen, die zij tot nu toe hadden, met de "Boten Anna" staan de Gebroeders Ko binnen de kortste keren hoog in de hitparades. Maar ook daarna volgden nog vele successen en inmiddels behoren de broers tot de absolute top van het Nederlandse feestcircuit!

Note: ook te boeken als Gebroeders Ko MeezingSjo voor kids. Ook hier bedraagt de gage: € 2795,-