Foto van Gerard Joling

Gage 14.000,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 14.000,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Gerard Joling boeken!


Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen.

Het grote publiek leerde hem kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Gerard zong in zijn carrière zowel Engels- als Nederlandstalig. ‘Zing met me mee’, ‘Liefde op het eerste gezicht’ en ‘Als ik met je vrij’ zijn de meest aansprekenden. Met een gastoptreden in ‘Drie recht een averecht’, een rolletje in Flodder 3, een eigen TV show bij de Tros en de AVRO en als captain in diverse spelprogramma’s toonde Gerard zijn veelzijdigheid.

Vanaf oktober 2005 ging Joling samen met zijn goede vriend en collega zanger Gordon het tv programma Joling & Gordon Over De Vloer presenteren. Dit programma werd een groot succes. In 2006 en 2007 zorgde Joling samen met Nance tweemaal voor de presentatie in het SBS6 programma Sterren dansen op het ijs. Daarnaast presenteerden ze gezamenlijk het programma So You Wannabe a Popstar?. Joling heeft overigens een stem ingesproken in de film Shrek 3. Niet alleen presenteren, ook acteren zit hem duidelijk in het bloed. We mogen Gerard met recht een veelzijdig artiest noemen.

Op 19 januari 2007 bracht Joling de single ‘Maak me gek’ uit, als voorloper van zijn gelijknamige album. De single werd een groot succes en bereikte eind maart de nummer 1 positie in de Single Top 100. Na het succes van de single Maak me gek scoort Joling in mei opnieuw een grote hit, dit keer met wijlen André Hazes. ‘Blijf bij mij’ komt op 19 mei nieuw binnen op nummer 3 in de Nederlandse Top 40, om vervolgens de week erna door te stijgen naar de #1-positie.

In november 2008 komen er twee singles uit van Gerard Joling. Het sinterklaasnummer Ik Kan Niet Wachten samen met Piet Diego is afkomstig van de film Sinterklaas en het geheim van het grote boek. De single Laat Me Alleen met wijlen Rita hovink is nog afkomstig van zijn album Bloedheet. Het steeg op 20 december 2008 naar de eerste plaats van de Single Top 100.

"Lieveling" nieuwe single GERARD JOLING

Gerard Joling heeft woensdag 13 april zijn nieuwe single 'Lieveling' gereleased, welke geproduceerd is door NRGY Music. De single is geschreven door Kees de Koning. Hij heeft ook een van Gerard's grootste hits 'Maak Me Gek' geschreven.

Lieveling is een nummer van het nieuwe album dat Gerard Joling dit jaar gaat uitbrengen. De naam van het album is nog niet bekend. 

Note: Gage Band optreden (40 minuten): Prijs op aanvraag.  Deze prijs is een vanaf prijs. Door diverse factoren kan deze prijs iets hoger komen te liggen. Informeer vrijblijvend naar de definitieve prijs voor uw evenement!

 

 

Uitgelicht filmpje


Gerard Joling in het nieuws!