Foto van GREEN SCREEN

Gage 1.075,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Animatie

Prijs € 1.075,00
Duur 1 x 240 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 2 personen

Informatie aanvragen

GREEN SCREEN boeken!


GREEN SCREEN FOTOGRAFIE    

Het ene moment staat de bezoeker nog voor een groene achtergrond en enkele seconden later staat hij bij een tempel in Azië, tussen de elanden in Scandinavië of midden in het Colosseum in Italië…  De foto word met grote enthousiasme vertoond aan de familie en vrienden van de bezoekers, en de naam van de opdrachtgever staat eronder!   Green screens worden vaak gebruikt in de filmwereld. Een persoon staat voor een groen scherm (het ‘green screen’) en wordt gefilmd. De computer filtert de groene achtergrond weg en zo worden de personen in een andere foto (of video)geplakt.  

Wij gebruiken deze techniek ook en er zijn talloze mogelijkheden om dit groene scherm toe te passen. Vele mensen zullen helemaal opgaan in de fantasie van het verblijf in het werelddeel en zullen het geweldig vinden, wat resulteert op echt spontane foto’s. Spontane foto’s zijn natuurlijk het leukst om te hebben als bezoeker of klant, dus reken maar dat deze foto niet snel weggegooid wordt. Aanlevering digitaal / Facebook.  Thema – back screen aangepast thema. 

Thema – back screen aangepast thema.  (background in samenspraak met opdrachtgever)

Note: Kledingrek met passende theaterkleding                €   250,-             Direct klaar foto’s printen                                      €   175,-