Foto van Guus Meeuwis

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Guus Meeuwis boeken!


Wilt u een optreden van Guus Meeuwis boeken? LB Entertainment is het boekingsbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Guus Meeuwis.

Wilt u nu meteen Guus Meeuwis boeken? Bel dan nu: 0412-407010.

Of Guus Meewis ooit nog van zijn studentikoze imago afkomt weten we niet. Maar deze zanger is erg populair en een publiekstrekker. Zijn mooie Nederlandstalige liedjes worden makkelijk meegezongen. Een carrière die in 1995 onverwacht begint met die éne grote hit ‘Het Is Een Nacht’… en die tien jaar later resulteert in die andere grote hit ‘Geef Mij Je Angst’ waar Guus de Edison voor de Beste Single van 2005 voor krijgt.

In het najaar van 1997 scoort Guus zijn derde nummer 1 hit met ‘Toen Ik Je Zag’; Acteur Antonie Kamerling voert het nummer, in de hoedanigheid van het personage Hero, uit. In november 1997 verschijnt het tweede album, dat de titel ‘Schilderij’ meekrijgt. Op dit album staan de hitsingles ‘Ik Tel Tot 3’, ‘’t Dondert en ’t Bliksemt’ en ‘Ik Wil Met Je Lachen’, maar bijvoorbeeld ook een zeer gevoelige eigen uitvoering van ‘Toen Ik Je Zag’. In december ’98 mogen Guus Meeuwis & Vagant dan ook respectievelijk dubbelplatina en goud in ontvangst nemen voor ‘Verbazing’ en ‘Schilderij’.

Guus Meeuwis en zijn vaste live band heeft in maart 2003 een eerste geslaagde theatertournee afgesloten. De perfecte combinatie tussen gevoelige luisterliedjes en sfeervolle feestnummers, ingeleid met de nodige humor en sentiment bleken een succesformule. In 2007 komt het album "Hemel Nr. 7" uit. Dit is het tot nu toe laatste album van Guus Meeuwis. De single "Tranen gelachen" kwam begin april uit het niets op 1 binnen in de hitlijsten!

In februari 2008 startte zijn derde theatertour en in juni 2009 geeft Guus voor de vierde maal een reeks van concerten in het Philips Stadion in Eindhoven, alsmede in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Note: Guus Meeuwis is UITSLUITEND live met band te boeken voor openbare optredens of besloten bedrijfsfeesten! Guus treedt niet op bij prive-feesten c.q. bruiloften. Daarnaast vinden er geen optredens plaats met orkesten, fanfares en/of harmonie-orkesten.

Guus Meeuwis in het nieuws!