Foto van Hans Klok

Gage 12.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Illusie/Magic

Prijs € 12.500,00
Duur 1 x 25 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

Hans Klok boeken!


Hans Klok is een van de beste illusionisten ter wereld en staat bekend als “De snelste goochelaar ter wereld”.

Voor zijn tiende verjaardag krijgt Hans een goocheldoos. Korte tijd later geeft de jonge Hans al optredens voor zijn vrienden. Hij is een getalenteerd podiumbeest en weet met zijn voorstellingen al op heel jonge leeftijd meerdere prijzen in de wacht te slepen. In de jaren negentig komt zijn carrière in een stroomversnelling terecht doordat hij de kans krijgt verschillende shows te geven in Nederland. Daarna volgen grotere optredens, die de Dinner Show en internationale televisiezenders halen. Zijn misschien wel meest spectaculaire internationale tv-optreden was in The World’s Greatest Magic, waarbij hij het spektakel naar talloze huiskamers wereldwijd bracht. Ondertussen verovert Hans de hele wereld. Hij geniet de reputatie van een van de beste en meest geliefde illusionisten ter wereld en wordt vaak ‘de snelste illusionist op aarde’ genoemd.

Hans heeft een broer, Wouter, die hem ondersteunt bij zijn succesvolle carrière. Wouter zorgt ervoor dat Hans zijn publiek keer op keer kan betoveren. In de zomer van 2002 treedt Hans op in het Eftelingtheater, gevolgd door een tournee door Europa voor de spannende History of Magic-show. Tijdens de loting voor het WK voetbal in 2005 tovert Hans op magische wijze de wereldbeker tevoorschijn, ten overstaan van een kijkerspubliek dat wereldwijd miljoenen mensen telt. In 2007 doet Hans voor het eerst Las Vegas aan, voor The Beauty of Magic: de show waarbij niemand minder dan de wereldberoemde Pamela Anderson als podiumassistente ten tonele verschijnt. De voorstelling kent een grandioze première, aan de beroemde Las Vegas Strip. Er komen allerlei beroemdheden kijken. Met deze exclusieve en fenomenale show worden Hans en Pamela bekroond tot Magicians of the Year.

Terug in Nederland geeft Hans een nieuwe reeks sensationele voorstellingen, waaronder

Hurricane, Magie der Weihnacht, The Houdini Experience en The New Houdini. In het Franse televisieprogramma Le Plus Grand Cabaret du Monde verbreekt Hans zijn eigen wereldrecord: hij voert 15 illusies uit in slechts 5 minuten. In 2014 treedt Hans op verzoek van prinses Stéphanie van Monaco op tijdens het circusfestival van Monte Carlo. Zijn magistrale optreden wordt bekroond met een Zilveren Clown. Deze ‘Oscar’ van de circuswereld, is een grote eer voor Hans. Met zijn meest recente show, House of Horror, weet Hans zijn publiek wederom te verbazen. De show krijgt in de pers en door het publiek veel lof toegezwaaid, waarmee Hans’ dromen werkelijkheid worden. Na de aaneenschakeling van successen in de voorgaande jaren is het nu tijd voor de volgende stap. Hans is al eerder naar Las Vegas afgereisd en dat besluit hij nu nog eens over te doen. De nieuwe show is in alle opzichten baanbrekend, met een even zo bijzondere locatie: het beroemde hotel aan de Las Vegas Strip. Wederom gaat Hans Klok de wereld verbazen met unieke illusies waarbij fantasie en werkelijkheid met elkaar versmelten!