Foto van Havenzangers 2.0

Gage € 1.495,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.495,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Havenzangers 2.0 boeken!


Havenzangers 2.0 (Mulder en Mulder) 

Vanaf 2015 gaat het duo Mulder en Mulder verder onder de naam Havenzangers 2.0.
Dit in reactie op de vele vragen die het publiek tijdens optredens aan Mulder en Mulder stelden. Zingen jullie nog wat van de Havenzangers?  Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo? 

Nog even de geschiedenis. 

Willem Mulder maakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo. Mulder & Mulder.  

De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.

Daarna volgden hits als “Ben in de hemel”,  BAM BAM! en Butterfly. Drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten.

In 2013 verschijnt: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. Daarna verschijnen“Holiday” (zomer, strand en zee) en “We gaan er tegenaan”.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van deHavenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Zoals hierbove vermeld gaan Mulder en Mulder door onder de naam HAVENZANGERS 2.0. De eerste single die onder deze naam verschijnt is “Hey ga je mee”. Als tweede track is de ”Countrydans 2.0″toegevoegd aan de single. De single is vanaf januari 2015 verkrijgbaar.

April 2015 in een stampvolle "Prinsenhof" in Buren GLD werd  het eerste cd-album van de Havenzangers 2.0 gepresenteerd. Titel van het album is "We Gaan Er Tegenaan!". Dit werd gevierd met een aantal optredens van collega-artiesten zoals Jaman, De Alpenzusjes, Danny Heden, Snollebollekes en Frank van Etten.

Het fantastisch klinkende cd-album is representatief voor de optredens van de Havenzangers 2.0. Vrolijke, goede nummers gezongen door twee heren met goede vocalen. Zaterdagavond lieten Willem en Wesley zien dat zij raspaardjes zijn in de Nederlandstalige rodeo.
Het album is inmiddels binnengekomen in de Album top 100. 

Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

De Havenzangers komen met een topplaat. Adam & Eva is weer een nummer van ongekende klasse. Een vrolijke melodie en een leuke tekst met een aanstekelijk refrein.

Note: Geluid incl. tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.

Uitgelicht filmpje