Foto van Hello August

Gage 1.975,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zangeres
Popgroep

Prijs € 1.975,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid M-Set
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Hello August boeken!


Het rebelse, sexy duo Hello August neemt geen blad voor de mond met eerste single 'Wrong Chick'.

Hello August wordt gevormd door de stoere powervrouwen Laura en Rachel. Ondanks dat ze pas begin twintig zijn, weten ze precies wat ze willen. Hun frisse en eigenzinnige persoonlijkheden reflecteren ze via hun social media waar followers een kijkje in het leven van dit muzikale duo krijgen. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap en vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de muziek die ze maken.

Hello August is de afgelopen 1,5 jaar bezig geweest met verschillende producers in de UK om te werken aan hun eigen sound. 'Wrong Chick' is het eerste wapenfeit van de twee. Zowel de tekst "you just f#cked with the wrong chick” als de bijbehorende video, die geschoten is in het Grand Armour hotel in Parijs, laat zien dat met het tweetal niet te spotten valt.

'Wrong Chick' werd in de week voor release al dagelijks gedraaid op Qmusic, waar het glansrijk door ‘Repeat of Niet’ kwam. Ook werd de single met 75% gemaakt bij 'Maak 't of Kraak 't' bij Radio 538. Beide radiozenders steunen het duo volop en draaien 'Wrong Chick' regelmatig!

Uitgelicht filmpje