Foto van Hind

Gage 1.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Hind boeken!


Op jonge leeftijd was Hind zich al bewust van haar muzikale talent. Ze deed mee aan de soundmixshow en won hier de finale als Vanessa Williams. Haar grote doorbrak kwam echter na haar deelname aan het televisie programma Idols waarin zij als derde finalist eindigde.

Ondanks haar drukke agenda is Hind erg betrokken met de wereld om haar heen. Zij reisde veel in het kader van vluchtelingenwerk Nederland en verbleef regelmatig in het buitenland voor verschillende andere goede doelen.

In 2008 vertegenwoordigde Hind ons land op het Eurovisiesongfestival in Belgrado met het nummer:  ‘Youre heart belongs to me’.

Hind is altijd haar muzikale hart trouw gebleven. Ze wilde voor haar derde album dichter bij haar fans komen te staan. Dit album kwam op een bijzondere manier tot stand. Binnen 11 dagen haalde ze via het crowd source platform Sellaband 40.000 Euro op, het snelst gefunde album ooit.

Na de ontvangst van een Edison award met de titel: ‘beste nieuwkomer’ en na drie albums en diverse singels waaronder Summer all over again concentreerde Hind zich op het (co-) componeren van eigen repertoire. Op dit moment is zij in de studio voor de productie van een nieuwe single waarvan de release voor April staat gepland.

Uitgelicht filmpje