Foto van Inge Kleijn - Helene Fischer Double Show

Gage vanaf 1.475,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zangeres

Prijs € 1.475,00
Duur 1 x 40 min.
Geluid A-Set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Kleine Helene Fischer Double Show + Geluidsman en 2 Dansers
Prijs € 1.795,00
Duur 1 x 40 min.
Geluid A/M-Set
Bezetting 4 personen

Grote Helene Fischer Double Show + Geluidsman en 4 Dansers
Prijs € 2.795,00
Duur 1 x 40 min.
Geluid A/M-Set
Bezetting 6 personen

Informatie aanvragen

Inge Kleijn - Helene Fischer Double Show boeken!


Inge Kleijn geboren in Nederland, om precies te zijn in Brabant daar groeide zij op en woont daar nog steeds. Toch maakt haar iets bijzonder zij ambieert het Duitse Schlager lied enorm zelfs zo erg dat ze een eigen Duitse Schlager single heeft opgenomen welke januari 2018 uit zal komen de titel van dit lied is “Für Die Ewigkeit”.

Ze verraste vele tijdens haar live optredens met de gelijkenis van de stem van Helene Fischer. Haar grootste voorbeeld is dan ook Helene en daarom neemt ze haar taak in het uitvoeren van de Helene Fischer Double act ook zeer serieus.

Maar natuurlijk is Inge Kleijn ook te boeken als Duitstalige Schlager zangeres, ze zingt dan liedjes van onder andere, Anna-Maria Zimmerman, Andrea Berg, Marianne Rosenberg, Beatrice Egli, Helene Fischer en natuurlijk haar eigen Duitstalige single “Für Die Ewigkeit”.

Alle optredens 100% live gezongen en zal Inge Kleijn altijd proberen om de perfectie van de originele artiesten in haar optredens na te streven. Om haar optreden op te vrolijken voor de grotere podia heeft Inge Kleijn de mogelijkheid om de act uit te breiden met 2 super enthousiaste achtergrond dansers. Hopelijk heeft u al eens kennis mogen maken met haar, zo niet dan ziet zij u graag op een van haar komende optredens om u dat Schlager gevoel te geven alsof de echte artiesten voor uw neus staat.

Gages Kleine (Helene Fischer Double Show) | 40 min. | € 1795,- | incl. 2 dansers en geluidsman Grote (Helene Fischer Double Show) | 40 min. | € 2795,- | incl. 4 dansers en geluidsman

Uitgelicht filmpje