Foto van Jack Kunkels

Gage € 595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 595,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jack Kunkels boeken!


Jack heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Jack is dan ook al vanaf zijn 8e jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd ging hij langs de deuren en zong dan voor iedereen die het horen wilde.

In de jaren daarna nam Jack zo'n 60 keer deel aan talentenjachten door het hele land, waarvan 5 keer aan de Henny Huisman Soundmixshow op locatie. Tijdens deze talentenjachten wist hij diverse prijzen in de wacht te slepen, een bewijs van zijn kunnen.

Brutale mensen hebben de halve wereld, luidt het spreekwoord. Jack deed daarom ook vaak onaangekondigd mee aan talentenjachten. Dan liep hij gewoon naar binnen, vertelde dat hij zijn uitnodiging was vergeten en trad vervolgens gewoon op voor een enthousiast publiek.

Omdat Jack uit een kermisfamilie komt en bovendien zelf ook kermisexploitant is geworden, heeft hij vaak de sterren van de hemel gezongen op de kermis.

Maar ook in kroegen, en op feesten en partijen komt men Jack tegen. Ach, overal waar het maar gezellig is, of.... kan worden! Want een avondje met Jack vergeet u niet gauw!

Of het nu voor een bruiloft, jubileum, dorpsfeest of stadsfeest is: Jack maakt er een feest van. Gevoelige ballads, vlotte kaskrakers en gezellige sfeermuziek.

Jack heeft het allemaal in zijn repertoire zitten.

Uitgelicht filmpje