Foto van Jacqueline Govaert

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jacqueline Govaert boeken!


Jong geleerd, oud gedaan. Dat moet het motto zijn van Jacqueline Govaert. Nadat ze vanaf 1997 deel uitmaakte van de band Krezip ging het hard met haar muzikale carrière. Ze stond meerdere keren op Pinkpop, trad op voor volle concertzalen en won meerdere Awards met haar vrienden en jongere zusje Anne.

De band houdt ermee op in 2009 en daarna kiest Jacqueline voor een solocarrière. Haar eerste stappen zonder haar vaste band achter zich zet ze al snel, want producers en DJ's staan in de rij om een samenwerking met haar aan te gaan. Ze neemt met Armin van Buuren het nummer 'Never Say Never' op en treedt in april van 2010 op met het Metropole Orkest en Moke tijdens de 3FM Awards.

Het is een kwestie van tijd voor ze met haar debuutplaat Good Life op de proppen komt, maar dat deze in 2010 gaat verschijnen, staat al vast. De pijlen zijn gericht op augustus van dat jaar en met de hulp van onder meer Alex Callier van Hooverphonic, Joost Zweegers (Novastar) en Tjeerd Bomhof van Voicst, moet dat zeker te doen zijn. 'Overrated' is de eerste single van het album, gevolgd door 'Big World' en begin 2011 'Hold Your Fire'.

Note: Jacqueline Govaert is UITSLUITEND te boeken met band!
Uitgelicht filmpje