Foto van Jan Leliveld

Gage € 900,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 900,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jan Leliveld boeken!


Jan Leliveld groeide op in de bovenwoning van een dorpscafé, als vijfde kind in een gezin van tien kinderen. Het ouderlijk huis en het café recht tegenover de dorpskerk vormden het decor van Jan's jeugd, waar hij overigens alleen maar goede herinneringen aan heeft.

Muziek werd steeds belangrijker; Jan mocht regelmatig zingen voor de gasten in het café, en dat groeide uit tot complete optredens met band in de regio, waar Jan zo'n beetje alle feesttenten, parochie-huizen, en kroegen wel vanaf de buhne heeft gezien. De gemiddeld 100 optredens per jaar konden worden gecombineerd met een baan van 30 uur per week...totdat Jan z'n eigen bedrijf begon.

Begonnen met een paktafel en een tweedehands bestelwagen, bouwde Jan samen met zijn vrouw een bloeiend en succesvol bedrijf op, dat bloemen en planten im- en exporteerde en complete boeketten leverde aan internationale verkooppunten. Na 20 jaar behoorde hun bedrijf tot één van de grootsten van het land en hadden zij 700 medewerkers in dienst. Hierdoor verdween de muziek natuurlijk wel iets naar de achtergrond, maar zijn muzikale passie heeft hij uiteindelijk nooit verloochend. In 2008 heeft Jan de kans gekregen om zijn bedrijf te verkopen, en kreeg die passie voor muziek weer de hoogste prioriteit; Jan Leliveld blijft een zanger en entertainer in hart en nieren, met een breed, door de jaren opgebouwd, repertoire.

Op zijn cd-album, getiteld "Dit is mijn leven" die is opgenomen in Studio Arnold Muhren en geproduceerd door Jeroen Englebert, zingt Jan over zijn jeugd, zijn ouders, zijn grote liefde, zijn zoons, zijn bedrijf, kortom, z'n hele leven. Op dit bijzondere album staan, 14 eigen, oorspronkelijke titels, waaronder zijn eerste single ‘Gewoon Muziek’.

Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens weer tot een feestelijke belevenis, waarbij covers en eigen repertoire elkaar op een gezellige manier zullen opvolgen!!

 

Uitgelicht filmpje