Foto van Jan Mulder - One For All

Gage 595,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre One-man band

Prijs € 595,00
Duur 1 x 240 min.
Geluid Incl.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jan Mulder - One For All boeken!


ONE FOR ALL/ Jan Mulder

Jan is al jaren een bekend gezicht in het popcircuit. Al vroeg was hij gefascineerd door muziek. In zijn jeugd kwam hij op school in aanraking met de banjo van zijn onderwijzer en later thuis de gitaar van zijn zus. Voor de spiegel staan dansen en springen met zijn gitaar zoals zijn grote voorbeelden dat deden: Elvis Presley, The Rolling Stones, David Bowie, The Beatles, Jimmy Hendrix, Creedence Clearwater Revival enz.

Later werd met zijn broer en vrienden een band geformeerd en Jan moest daarin de gitarist/ zanger worden. Vanaf dat moment werden gitaarlessen gevolgd, eerst privélessen en later op de muziekschool.

Na een aantal jaren in hobbybandjes en in een feestband te hebben gespeeld heeft Jan in 1978 zijn baan in het autovak opgezegd (Jan was ooit van beroep automonteur, plaatwerker en spuiter!) om full time in de muziek te gaan. Samen met collega’s werd de band Rendez Vous opgericht, Jan ging basgitaar spelen en nam dwarsfluitlessen en later ook zanglessen. Jan speelde en zong tot 1983 met Rendez Vous in alle uithoeken van Nederland, in dancings en discotheken in Duitsland en België. Daarbij begeleidde de band menig bekende soloartiest.

Daarna werd de basgitaar wederom verruild voor de gitaar. Hij werd de gitarist/ zanger van de band Enjoy. Na bijna 5 jaar werd het weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Na wat omzwervingen en sessiewerk richtte Jan zijn eigen band Reflex op. Na 12 succesvolle jaren hield Jan het voor gezien en na een periode van intensieve voorbereiding is hij zijn één mans orkest gestart onder het motto ”ONE FOR ALL” Met vooraf in zijn studiootje ingespeelde orkestpartijen zingt en speelt Jan live gitaar, mandoline, dwarsfluit en saxofoon. Met een professionele geluidsinstallatie, decor en belichting heeft het de sound en de look van een complete band.

Jan laat graag zijn eigen herkenbare geluid horen op zijn instrumenten. Zijn uitgebreide repertoire bestaat uit ingetogen achtergrondmuziek, swingende Dance, Country, Latin, Pop, Rock, Funk, Reggae en R&B, altijd aangepast aan de sfeer en behoefte op het juiste moment. Daarbij komt natuurlijk zijn eigen favoriete muziek duidelijk naar voren in de rode draad van zijn REPERTOIRE.

Lekker meezingen en uit je dak gaan is natuurlijk onvermijdelijk met spontane feestmuziek, Après Skihits, een Ierse folksong, Duitse Schlager, Rock classic of stadionhit. En natuurlijk de nummers uit de actuele hitlijsten/ TOP 40 niet te vergeten:  wat goed past wordt onmiddellijk ingestudeerd.

Ook de klassieke dansen zoals Engelse wals, Tango, Mambo en Weense wals worden niet vergeten.

Jan blijft het een uitdaging vinden bij elk optreden de juiste mix en de juiste sfeer te creëren.

 

Note: Bij optredens langer dan 4 uur geldt doorgaans een meerprijs van € 55,00 per ½ uur (of op aanvraag). Incl. reiskosten tot ca 70 km v.a. Wilp (Gld)