Foto van Jan Van Est

Gage € 895,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 895,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jan Van Est boeken!


De single "Een ouderwetse Hollandse winter" is de absolute winterhit van 2010 en staat wekenlang, tot ver in 2011, op de playlists bij de radiozenders. Daarnaast is hij te zien in een spotje van Carspotter.

In de zomer van 2011 heeft Jan de mooiste ervaring van zijn leven tot dat moment: de geboorte van zijn zoon Jantje! Jan weet meteen één ding zeker: hij moet "Kleine Jongen" van Hazes opnemen. Met Vaderdag schenkt hij deze single gratis aan alle vaders via zijn website, Hyves en Twitter. De track die in een fris jasje wordt gestoken vindt niet alleen gretig aftrek onder de fans van Jan, maar ook die van André Hazes!

Ondertussen is ook de lekkere zomerse single "Latin Lady" verschenen, met als bonustrack de bekende mondiale hit "La Bamba". De single "Latin Lady" wordt door de media omschreven als een tropische verrassing in het Nederlandstalige genre. De single doet enigszins denken aan "A night like this" van Caro Emerald. Toch heeft deze plaat een compleet eigen volkse sound!

Door goede singles gaan er wederom deuren open voor Jan. Hij is een graag geziene gast bij o.a. Sterren.nl, RADIONL en vele andere radio- en tv-zenders.

Uitgelicht filmpje