Foto van Janouk Kelderman

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Janouk Kelderman boeken!


De inmiddels 26 jaar oude Janouk Kelderman wist al heel snel dat ze ‘iets’ met zingen, dansen, presenteren en acteren wilde doen. Tijdens haar studie ‘musicaltheater’ aan de Fontys Hogeschool in Tilburg moest ze op zoek naar een stageplaats. Bij RTL kreeg ze een geweldige kans: Janouk werd Keet!, de nieuwe presentatrice van het mateloos populaire RTL Telekids!

Als gezicht van die zender presenteerde ze talloze programma’s en stond ze onder contract bij platenlabel 8ball Music. Naast bijvoorbeeld Hi Ha Holland en Theaterkids nam Janouk ook de presentatie van de grote RTL live Events voor haar rekening en in 2015 was Janouk als Keet!, samen met Patrick Martens, te zien in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’. De film werd enthousiast ontvangen en trok meer dan 100.000 bezoekers.

Eind 2016 heeft Janouk besloten om te stoppen als Keet! en haar vleugels uit te slaan. Het was tijd om te ontdekken wat de entertainment industrie nog meer te bieden had. 

‘Het was een prachtige periode. Ik heb enorm veel geleerd en kon mijzelf uitleven op een breed werkterrein. Van het werk voor- en achter de schermen, in de studio bij het opnemen van nieuwe songs en de grote evenementen heb ik zo ongelooflijk veel geleerd, ik ben de mensen bij RTL dankbaar voor de kansen die ze me gegeven hebben’.

Vanaf komend najaar is Janouk terug op televisie. Sinds begin juni 2017 is ze de nieuwe presentatrice van het NTR Klokhuis en is ze te zien in het gloednieuwe programma Skills dat zowel online als op televisie te zien zal zijn bij ZAPP.

Tot slot zal ze komend theater-seizoen de hoofdrol spelen in de nieuwe familievoorstelling ‘Hans en Grietje’ die maar liefst in 120 verschillende theaters te zien zal zijn.

Uitgelicht filmpje