Foto van Jay Jay Bauer

Gage 850,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 850,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jay Jay Bauer boeken!


Jay Jay Bauer welteverstaan, met zijn nieuwe single “Een Doodgewone Jongen”. Familie van? Jawel, een neef van onze eigen Frans Bauer.

5 Regelrechte hits heeft Jay Jay de Mega Top 100 in gezongen. Iets wat niet iedere “doodgewone jongen” hem zomaar nadoet.

Zo'n 15 jaar geleden begon het met, Kom schatje kom” in 2002, waarna de opvolgers “Als ik naar je kijk”, “Ik wil de hele zomer zonnen” en “Keuzes” in 2011 eveneens de Mega Charts bestormden.
Kortom een succes om als “doodgewone jongen” je vingers bij af te likken.

Even kwam er rust in zijn gejaagde leven, hoewel rust... Na getrouwd te zijn en twee prachtige kinderen op de aardbodem te hebben gezet, begon het weer langzaam te kriebelen: “Een nieuwe hit daar zou het wel weer eens tijd voor worden”.

15 Jaar zit Jay Jay Bauer, in het vak en dat wil hij enthousiast vieren. Hij besloot de studio weer in te duiken met een heel nieuw koppel: Ger Oerlemans en Tony Anderson, vakkundige producer en schrijver. “Een doodgewone Jongen” een aangenaam, vlot nummer met een lekkere sound, hoog meezinggehalte en uiteraard een prachtige videoclip.

Uitgelicht filmpje