Foto van Jeff

Gage € 850,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 850,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jeff boeken!


Jeff, alias Jeffrey Oud geboren op 24 juni 1973 te Hoorn.

Jeff besloot doormiddel van een unieke actie voor War Child, (namelijk het wereld uurrecord zingen verbreken) een stevige voet in het Nederlandse muziekwereldje te zetten. Het resultaat was buiten de veelvuldige media-aandacht, een Europees Record van maarliefst 36,5 uur, een mooi bedrag voor het goede doel , en bomvolle agenda’s voor de jaren erna.

Na vele jaren jaren door heel Nederland te hebben opgetreden, met uitstapjes naar o.a. Dubai en Salou, kreek Jeff een telefoontje om een promo voor de Rabobank in te zingen. Door een perfecte klik tussen Jeff en de producer van "Soundsight" Pieter Straatman is er sindsdien veel gebeurd.

Inmiddels is het geen vraag meer waar Jeff mee bezig is; De singel "Als een paling boven water",(wat zijn ode was het Volendammer muziektalent), is op 29 augustus landelijk uitgebracht door "Wolk 9" , voor velen beter bekend als "Cloud9music" Deze stijgt momenteel als een raket in de hitlijsten, en zijn Nederlandstalige debuutalbum is in de maak. Ook wordt er hard gewerkt aan de campagne voor de samenwerking tussen De Postbank & ING waarvan Jeff het vocale gedeelte op zich gaat nemen. Hiervoor staat hij o.a. Live in Studio 21.

Uitgelicht filmpje