Foto van Jeffrey Heesen

Gage € 1.495,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.495,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jeffrey Heesen boeken!


Wilt u een optreden van Jeffrey Heesen boeken? LB Entertainment is het boekingsbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeffrey Heesen.

Wilt u nu meteen Jeffrey Heesen boeken? Bel dan nu: 0412-407010.

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6.

Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.
Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant en reeds op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.


In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid. De swingende single Blijf Vannacht Bij Mij staat in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Casanova, Ik Heb Je Niet Gevraagd en Zomerliefde is Jeffrey veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. Inmiddels is Jeffrey zich ook gaan toeleggen op het schrijven van eigen liedjes. Het succesvolle Mag Ik De Zon Laten Schijnen is van zijn eigen hand en ook zijn nieuwe single De Wereld Is Van Ons komt uit zijn eigen pen.

”Zijn We Uitgepraat” is de titel van de langverwachte nieuwe single van Jeffrey Heesen. Jeffrey wist het in het afgelopen jaar tot een 2e plaats te schoppen tijdens een zinderende finale van het SBS programma "Bloed Zweet En Tranen".    

Jeffrey Heesen inhuren / boeken? Bel 0412-407010 of vul het aanvraagformulier in voor boekingen van Jeffrey Heesen

 

 

Uitgelicht filmpje