Foto van Jeffrey Kuipers

Gage 1.295,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.295,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jeffrey Kuipers boeken!


Door het geweldige succes van de single "Ware Liefde" , welke beneden de rivieren een grote hit is geworden, is er nu eindelijk een nieuw album uitgebracht, welke is uitgebracht door Dee2Records.

De produktie was wederom in handen van Ben ten Donkelaar van Ten Donkelaar Produkties en het kreeg de toepasselijke titel "Ware Liefde"

De meeste teksten zijn door Jeffrey (06/11/1980) ( zelf geschreven en hij is met recht erg trots op dit album, want ook de singles "Jij bent een chica mala" en "Kijk me diep in m’n ogen" hebben hun weg naar het publiek gevonden en worden wederom veelvuldig gedraaid in kroegen en op feesten en partijen.

Jeffrey treedt op met z’n eigen repertoire, en waar nodig, aangevuld met covers.

Het opnemen in de studio vindt hij steeds weer een geweldige ervaring, maar echt genieten doet hij als hij op een podium staat.

Hij is een absolute topper als het gaat om een artiest die geprezen wordt om zijn live-optredens. Wie ooit het genoegen heeft gehad een optreden van hem bij te wonen, "weet over wat voor een feest we het dan hebben.", aldus de recensies, waarin verder uitspraken als "vuurwerk"en "daverend feest" de boventoon voeren. Met z'n prachtige stem en uitstekende performance en niet in het minst door de interactie met het publiek, weet hij menigeen, zowel jong als oud te imponeren.

De interactie met het publiek: "Dit is het", zegt hij, "hier doe ik het voor, my way of life". Het is de sfeer, de mensen, het applaus!

Uitgelicht filmpje