Foto van Jelle Amersfoort

Gage 1.195,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zanger

Prijs € 1.195,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid A-Set tot 400 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jelle Amersfoort boeken!


Jelle Amersfoort inhuren / boeken"Een aanwinst voor de Nederpop", schreef het vakblad Music Maker iets minder dan een jaar voor het uitkomen van de single ‘Goedemorgen' van Jelle Amersfoort. En ze hebben geen ongelijk gekregen: Jelle Amersfoort heeft zijn plaats in de Nederpop inmiddels zeer stellig ingenomen. "Ik denk aan uren, aan muren, aan dagen en aan jaren" is de refreinzin die je -als hij eenmaal in je hoofd zit- niet snel meer vergeet. Het succes van de single (22e positie in de Single top 100, 3e positie in de NL Top 20 en maar liefst de 18e positie in het Hitoverzicht 2008) bracht Jelle in het afgelopen jaar op een flink aantal grote podia, in voorprogramma's van o.a. De Dijk en het leverde hem een eigen tv-programma op op Omroep Brabant (You BC, wekelijks 300.000 kijkers). Het talent van Jelle bleef al veel eerder niet onopgemerkt: in 1999 was hij 1 van de 14 kandidaten in RTL4's Your Big Break, waarvoor hij een week mocht samen werken met Paul de Munnik. Jelle was daarnaast nog finalist in de Grote Prijs van Nederland, won het Volgspot Open Podium van de NCRV, en werd gevraagd om een lied van Stef Bos in een nieuwe jas te steken.
In het voorjaar van 2005 was Jelle meerdere keren de hoofdgast tijdens de theatershow ‘Het draagbare huis' van Henk Hofstede, de voorman van The Nits. In december 2005 stond Jelle tegenover een publiek van 20.000 mensen tijdens het ‘Philips Ameezing concert' in Gelredome, Arnhem. In 2007 begon Jelle met zijn daglijkse tv-programma ‘De Bamboeclub' op Jetix en kort daarna verscheen zijn eerste landelijke single ‘Goedemorgen'.
Door zijn ervaring als tv-presentator is Jelle ook een graag geziene gast als presentator op evenementen of festivals. Note: ook te boeken met live-band voor een optreden van 1 x 90 minuten. Gage excl. geluid: €1450,-. Gage inclusief licht en geluid (B-set tot 800 personen): € 2175,-

Uitgelicht filmpje