Foto van Jeroen Post

Gage € 2.695,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.695,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jeroen Post boeken!


Jeroen Post is in 1998 als host/VJ begonnen op de immens populaire muziekzender TMF. De toon was gezet, Jeroen Post werd een begrip. In 2007 begon zijn professionele radio-carrière bij 100% NL. Hierna volgde TMF Hitradio (Sky Radio Group) en in 2010 kreeg Jeroen een top aanbieding bij SLAM!FM, namelijk zijn eigen programma, genaamd: SLAM!NL.

Hoewel het overwegend commercieel draaien was qua muziek, heeft Jeroen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een commerciële urban eclectic dj. Steeds meer mensen ontdekken zijn frisse stijl van house, classics, latin en hip hop. Geen ingewikkelde housestromingen en eentonige ritmes, maar toegankelijke en commerciële house dat een breed en divers publiek aanspreekt: dat is zijn kracht.

Jeroen is een graag geziene dj in de internationale clubscene. Door het grote succes van shows van o.a.: TMF on Tour en Slam!FM on Tour heeft Jeroen al heel wat clubs, dansfeesten en feesttenten gezien.

En één ding is zeker: Vanaf heden ga je Post nog vaker tegenkomen, want het is tijd voor: POST ON TOUR. Een avondvullende show met Tag Team dj's: Jeroen Post en Feike van den Berg.

Note: deze zeer uitgebreide en maar liefst 4 uur durende show is INCLUSIEF DJ-Booth met LED-video, geluid tot 800 personen en licht (strobo's - blinders, etc.). Ook te boeken incl. geluid tot 1500 personen tegen meerprijs. Informeer vrijblijvend.

 

Uitgelicht filmpje