Foto van Jeroen van Zelst

Gage 795,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 795,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Jeroen van Zelst boeken!


Jeroen van Zelst is na vele jaren dj`en in 2010 ook aan het zingen geslagen. In Januari 2011 verschijnt zijn 1e  CD Single “Colinda” uitgekomen bij Berk Music, onder het label Zebra.


De 1e singel was direct succesvol te noemen waarop Jeroen wederom de studio indook. Daarna volgde de single “Hey, Ga Je Mee?”, een bewerking van “Beach Baby”. We praten dan over Juni 2011. De maanden daarna is er met man en macht gewerkt aan wat de nieuwe feestplaat moest worden voor Carnaval 2012. Dit resulteerde in de single “Dansen”, een cover van Pater Moeskroen. Deze single bleek een schot in de roos te zijn want vanaf deze single zijn de boekingen steeds beter gaan lopen.


Na een muzikaal uitstapje in de vorm van single nummer 4 “Leef Je Leven”  is in September 2012 de single “Jij BentVeel Te Jong Voor Mij” verschenen. Dit is een samenwerking met goede vriend DJ Jordy Graat. Weer een echte Feestplaat met een hoog meezing gehalte! Inmiddels is Jeroen een veelgeboekte feestzanger in kroegen en op feesten en partijen.

Trots ben ik op mijn allernieuwste single "Het zou verboden moeten worden". Samen met Waylon van der Heijden (DJ Goldfinger) heb ik de tekst en muziek geschreven. De reacties zijn overweldigend.

Het is een echte "Jeroen" single geworden net zoals mijn vorige hits "Colinda", "Dansen", "Nee" en het duet met Arjon Oostrom "Ze is veel ouder" 
Ik ben er helemaal klaar voor om komende zomer te gaan knallen! Kermis, feesttent, festival of een gezellige partij, ik ben erbij.

Feestje vieren?
Boek me dan nu meteen!

Uitgelicht filmpje