Foto van Joey Hartkamp

Gage 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zanger

Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid A/M-Set
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Joey Hartkamp boeken!


Joey Hartkamp, geboren op 12 december 1988 in Arnhem. Al op jonge leeftijd was duidelijk dat Joey graag zingt. Zo mocht hij op 6 jarige leeftijd meezingen op het album van Koos Alberts en daarnaast was hij te horen in het kinderkoor van liedjes van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber, Oscar Harris en vele anderen.

Al op jonge leeftijd wilde Joey een single opnemen in de studio van zijn vader Emile. Die hield echter altijd de boot af uit bescherming voor Joey en hemzelf. Joey besloot daarop om zichzelf in 2013 op te geven voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Ondanks het behalen van de hot seat wist Joey niet verder te komen naar de live shows. Het betekende echter wel de start van zijn carrière met onder andere een live optreden in het TV programma De Wereld Draait Door.

Op 6 september 2013 lanceerde Joey zijn debuutsingle ‘Geen nacht meer zonder jou’. Het eerste exemplaar van de single kreeg hij uit handen van zijn idool Rene Froger. De single wist meteen veel aandacht te trekken en kreeg enorm veel air play op de radio en behaalde een top 3 notering in de Nederlandstalige hitlijsten. In april 2014 lanceerde Joey zijn 2e single ‘Ik wil je’ tijdens een uitverkochte release party. Met deze single stond Joey voor het eerst op het podium van TROS Muziekfeest op het plein. Naast zijn eigen repertoire met o.a. de recente zomerknaller 'Hoor Je M'n Hart' zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere!Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest.

Uitgelicht filmpje