Foto van Johnny Gold

Gage 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zanger

Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid M-Set
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Johnny Gold boeken!


Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft. Gedreven, komisch, soms vertederend, denderd Johnny over de Nederlandse podia, van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin cafe tot viersterren restaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen !!

Johnny heeft als feestartiest reeds een paar dikke Mega top 100 noteringen mogen Noteren en heeft hij tot twee keer toe het door Omroep Brabant uitgeschreven “Kies je Kraker Festival” gewonnen, en scoorde daarmee twee dikke feesthits “Bier vrouwen en een Brooike”  “Samenzijn”  “Roeien Roeien Roeien” zijn slechts een kleine greep uit zijn Nederlandstalig feestrepetoire een tussen of finale act voor als het dak er echt helemaal af mag !!!

Ook is Johnny Gold te boeken met een speciaal door hem ontwikkelde Drive-In Show, het Mega Meezing Spektakel … 4 uur lang feest in de hoogste versnelling met tussendoor  een spetterend live optreden van hemzelf, verwacht geen house, trance of dance van hem want zoals hij zelf zegt, ‘als ik het niet uit kan spreken zal het wel nie gezellig weeze “, maar houdt u van Seventies & Eighties en/of Nederlandstalig dan is Johnny Gold met zijn Mega Meezing Spektakel een must op uw feest !!!

Let op: Carnaval Uitkoopgage € 1095,00 ex BTW ex buma