Foto van K-Town

Gage 2.075,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Bruiloftbands

Prijs € 2.075,00
Duur In overleg
Geluid A-Set tot 300 pers.
Bezetting 6 personen

Informatie aanvragen

K-Town boeken!


K-Town; de band waar het echt genieten is! Met een enthousiasme dat vanaf de 1e tel tot ver na de laatste tel overslaat op het publiek. Muziek is genieten en vooral vermaken aldus K-Town voorman Rene. "Wij werken niet met vaste setlijstjes, iedere keer is het publiek weer anders en daar spelen wij met ons zeer uitgebreide repertoire op in".
Met zangeres Annemarie in haar midden heeft K-Town een fantastisch gezicht gekregen. Spontaan, charmant en met een geweldige stem beheerst Annemarie het podium van K-Town. En samen met Rene vormt Annemarie een geweldig presentatie duo. "Onze basis is gewoon super goed. Wij hebben een geweldige band die gewoon alles kan spelen", aldus een enthousiaste Annemarie. "En Rene bedenkt ter plekke gewoon wat we nog meer kunnen doen om het publiek te vermaken". K-Town is geschikt voor alle optredens. Of het nu gaat om een bruiloft, of een swingend bedrijfsfeest of een top avond in een dancing/discotheek of kermis; het maakt allemaal niet uit. De band kan en wil alles spelen.
Natuurlijk met een prima licht- en geluidsinstallatie. En de band; die maken van ieder optreden een feest! Heerlijk ongedwongen, muzikaal meer dan prima en qua entertainment gehalte op een respectabel hoog niveau. K-Town boeken is gegarandeerd FEEST (!!) van de 1e tot …. ver na de laatste minuut!