Foto van Kaj van der Voort

Gage 1.495,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Zanger

Prijs € 1.495,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Kaj van der Voort boeken!


Kaj van der Voort begon zijn carrière toen hij op 11-jarige leeftijd werd gecast voor de musical 'Ciske de Rat'. Enkele jaren later behaalde hij grote successen in de Benelux als lid van de mateloos populaire boyband B-Brave!

Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mag schrijven. In 2017 heeft Kaj de presentatie van de Hittegolf Awards voor zijn rekening genomen. Eind 2017 heeft Kaj samen met danspartner Maan meegedaan aan het tv programma 'Dance Dance Dance', waarin hij de spreekwoordelijke sterren van de hemel danste. Deze zomer vloog Kaj langs alle Europese badplaatsen als reisreporter van Gogo's Totally Summer.

In december 2017 is Kaj officieel naar buiten gekomen met zijn solo EP ‘Alles Is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op Youtube al bijna een half miljoen views en is op Spotify inmiddels ruim een half miljoen keer beluisterd. In de videoclip van zijn laatste single ’Wakker’ zingen BN’ers mee met het nummer terwijl ze wakker worden en aan het ochtendritueel beginnen.

Een optreden van Kaj bestaat uit een mix van eigen repertoire, covers als 'Alles Is Liefde' (BLØF), 'Energie' (Ronnie Flex), 'One Night Stand' (B-Brave) én een medley van Nielson, Marco Borsato en Volumia! Naast zangoptredens is Kaj ook te boeken voor presentatieklussen.

Uitgelicht filmpje