Foto van Katja Schuurman

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Katja Schuurman boeken!


De grote doorbraak van Katja kwam met haar rol in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ als Jessica Harmsen. Daarvoor had zij echter al in verschillende televisieseries gespeeld, zoals ‘Uit de School Geklapt’ en ‘Coverstory’. In 1997 had ze haar eigen programma bij MTV, dat dagelijks in 22 landen op prime time werd uitgezonden. Sinds 2001 presenteert ze bij jBNN o.a ‘BNN at work’, ‘Katja vs. Bridget’, ‘Get Smarter in a Week’.

Ook heeft ze in diverse speelfilms gespeld. Zo speelde ze de rol van Rietje in de film ‘No Trains, No Planes’, was ze Thera in ‘Oesters van Nam Kee’, had ze een hoofdrol in ‘Interview’ van Theo van Gogh en speelde ze de hoofdrol in ‘Costa’. Van deze film nam ze ook de titelsong voor haar rekening. Verder speelde ze in de tv series van ‘Costa’, ‘All Stars’ en ‘Medea’. Ook heeft ze verscheidene animatiefilms ingesproken. Zo is ze de ‘hoofdkip’ in Chicken Rin’, Kida in ‘Atlantis’, Jennifer in de film ‘Ice Age’ en een van de katten in ‘Minoes’ van Annie M.G. Schmidt.

Dat Katja kan zingen bewijst ze in 1994 met de single ‘Ademnood’ die ze samen met haar GTST collega’s Babette van Veen en Guusje Nederhorst wekenlang op nummer 1 zet van de Nederlandse hitlijsten.

Verder zet ze zich regelmatig in voor goede doelen. Zo initieerde en presenteerde ze voor Amnesty International het benefietconcert ‘!Line Up fot Amnesty’ in 2000, was ze o.a. ambassadrice van het project Move Your World, ging ze naar Moskou om geld in te zamelen voor de straatkinderen aldaar en reisde ze voor de Leprastichting naar Ethiopië.
Uitgelicht filmpje