Foto van Kidz-DJ

Gage 795,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Kindershow

Prijs € 795,00
Duur In overleg
Geluid Incl. tot 100 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Kidz-DJ boeken!


De Kidz-DJ trekt door het land met een mobiele show (een knotsgekke rondrijdende Disco-wagen voorzien van licht, geluid, rookmachine e.d., die de Kidz-DJ zelf voort trekt), zodat de Kidz-DJ op meerdere plekken op uw locatie zijn show kan houden.
Uiteraard kan op uw verzoek ook voor een vaste locatie worden gekozen. Een optreden van de Kidz-DJ staat garant voor veel plezier voor kids en ouders! Een optreden van de Kidz-DJ is een interactief feest voor kinderen van 3 tot 10 jaaren natuurlijk voor alle papa's, mama's, opa's, oma's, ooms, tantes... eigenlijk gewoon voor iedereen! De Kidz-DJ draait zijn nummers van al zijn cd’s.
In de show zitten veel interactieveelementen die voor zowel kinderen als voor ouders bedoeld zijn. Wie doet mee met de Kidz-DJ Danswedstrijd? Wie gaat samen met de Kidz-dj scratchen! Welke papa danst het coolst? Ook deelt de Kidz-DJ leuke cadeautjes uit en de winnaars van de wedstrijden ontvangen een gratis doeboek of cd. Op zijn cd’s voorziet de Kidz-DJ de grootste hits van nieuwe Nederlandstalige kinderteksten. Voor de ouders vormen deze oude hits van weleer natuurlijk een feest van herkenning, kortom: win-win voor ouder en kind! In december 2010 werd de reeks uitgebreid met een speciale I LOVE SINT-CD, waarmee de Kidz-DJ een Gouden plaat scoorde. Dit kwam mede door de aandacht die de Kidz-DJ kreeg tijdens de Nationale Sintintocht. De Kidz-DJ was tijdens de intocht ruim 4 minuten live op TV wat uiteraard heeft bijgedragen aan zijn naamsbekendheid.
Daarna verscheen de 4e CD in de reeks namelijk: I LOVE NEDERPOP! In oktober 2011 verscheen de 5e en laatste CD: I LOVE CHRISTMAS.