Foto van Kim De Boer

Gage 2.975,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.975,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Kim De Boer boeken!


Kim’s liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Op 6 jarige leeftijd begon ze met piano spelen en heeft uiteindelijk 11 jaar klassiek les gehad. In tussentijd schreef ze al vele verhaaltjes, gedichten die doormiddel van het pianospel ontplooiden tot liedjes. In 1996 ging Kim naar het conservatorium in Alkmaar waar ze zang, jazz en pop ging studeren.

Kim heeft al veel ervaring gedaan voordat ze meedeed aan The Voice of Holland. Zo zong ze backing vocals in voor verschillende artiesten en show en heeft ze een zanglespraktijk aan huis, is ze werkzaam op een muziekschool, geeft ze zangworkshops en speelt ze in een band. Kim speelt en zingt de laatste jaren voornamelijk popmuziek en eigen nummers. Haar muzikale voorbeelden zijn o.a. Diana Ross, The Police en John Mayer.

Kim de Boer is in verschillende settings te boeken. Dit kan Kim met band zijn, of Kim solo piano/zang, of Kim duo. Het repertoire varieert van softpop-, ballads, jazzy songs, tot swingende soul klassiekers, net wat uw feestelijke aangelegenheid nodig heeft.

Note: Kim de Boer is ook te boeken als Kim's Burning Keys: met twee piano's, drums en gitaar. Deze show duurt 3 x 45 minuten en kost: € 4475,-, inclusief geluid tot 800 personen.