Foto van Kim Lian Van Der Meij

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Kim Lian Van Der Meij boeken!


Kim-Lian, een multimediale duizendpoot die in alles kan en wil uitblinken, gedreven door passie, energie, girl power, dynamiek, talent en humor; een artiest die met minder geen genoegen neemt.

We kennen Kim Lian al jaren als multimediale duizendpoot. Zo is ze al sinds 2003 te zien op Jetix waar ze de Kids top 20 presenteerde en nu wekelijks te zien is in het programma Nationale Kids TV. Haar debuutsingle ‘Teenage Superstar’ was in 2003 direct een hit en vele successen volgde waaronder de singles 'Hey Boy' en 'Kids in America'.

In de musicalwereld is Kim Lian ook regelmatig te zien. Zo heeft ze al hoofdrollen in de musicals Doe Maar (2006 – 2007) en Fame (2007 – 2008) vertolkt. Op 1 februari 2009 gaat de nieuwe musical Footloose in première waarin ze ook de hoofdrol speelt.

Ondanks haar drukke musicalschema is Kim Lian ook voor optredens in het land te boeken.

Tijdens haar 30 minuten durende show combineert ze al haar talenten. Niet alleen haar eigen hits komen naar voren, maar ook de nummers uit musicals waarin ze gespeeld heeft. Dit maakt haar optreden een feest voor jong en oud!

Note: Kim Lian van der Meij is ook te boeken als presentatrice. Haar gage voor 3 uur bedraagt € 3950,-.
Uitgelicht filmpje