Foto van La Fonque

Gage 2.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Prijs € 2.500,00
Duur 2 x 45 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 8 personen

Informatie aanvragen

La Fonque boeken!


U zoekt een garantie voor een zorgeloze avond op de dansvloer? Een knallende show, een verassend repertoire met een strakke ritmesectie en een band die van het La Fonquepodium spettert? Dan zoekt u La Fonque.

Deze zevenkoppige formatie is in een nieuw jasje gestoken en verzorgt een avondvullend programma waarbij zowel de beste Dance Classics als de meest swingende hits van nu langskomen. Door de combinatie van een afwisselend repertoire, enthousiasme en een optimale “feel” voor het verzorgen van een onvergetelijk gevoel, brengt La Fonque u absolute topklasse. Daarnaast staat deze dynamische live-act niet alleen garant voor een ‘good time’, La Fonque biedt u Soulfull & Funky entertainment!

La Fonque, de naam zegt het al, de vonken spatten er af. De lekkerste nummers, de beste sounds, professionele en ervaren muzikanten en een show waar niemand omheen kan! Van grote partijen en bedrijfsfeesten tot gezellige festivals en intieme feestjes, La Fonque is veelzijdig, flexibel en denkt graag met u mee. Kortom; let’s party!

Uitgelicht filmpje