Foto van LA The Voices

Gage € 2.295,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.295,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

LA The Voices boeken!


Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes, oftewel Los Angeles The Voices, hebben hun draai gevonden!

De heren zijn momenteel in de studio bezig met een nieuw album waarvoor wordt samengewerkt met diverse componisten. Het resultaat zal ongetwijfeld leiden tot een afwisselende en muzikaal en vocaal hoogstaande CD!  De nieuwe single en het album worden verwacht rond 15 november.

De muziekstijl van de groep kan het best omschreven worden als een cross-over tussen pop en pop/klassieke muziek met Broadway-achtige invloeden. De bijzondere samenstelling van de stemmen staat borg voor muzikale magie, een klank die je meevoert in verschillende sferen, afhankelijk van de liedjes die de mannen zingen.

LA, The Voices brengt een zeer afwisselend repertoire dat bestaat uit gevoelige ballads en up tempo liedjes en zingt in verschillende talen.

Een absolute aanrader voor elke gelegenheid!

Speciaal voor de komende feestdagen hebben ze een aangepast kerstrepertoire met bekende nummers als Silent Night, Happy Christmas (War is over), The Christmas song en It's the most wonderful time of the year.

 

Uitgelicht filmpje