Foto van Lennart Timmerman

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Lennart Timmerman boeken!


Ik ben geboren (06-08-1989) en getogen in de stad Haarlem. Mijn middelbare school rondde ik af aan het Montessori College Aerdenhout. Hier ontdekte ik mijn passie en liefde voor acteren. Drie jaar lang kreeg ik les van Paul Rooyackers (ondermeer bekend van zijn vele boeken, zoals ‘100 dialogen’ en ‘100 dramaspelen’).

Onder leiding van Paul Rooyackers maakte ik mijn eigen cabaretvoorstellingen en deed mee aan wedstrijden, waaronder het HIT, waarmee ik drie maal de finale haalde en eenmaal een persoonlijkheidsprijs won. Zo kreeg ik van de VARA een masterclass jong Cabarettalent. Ook stond ik in het toneelstuk Doornroosje tijdens de Kinderboekenweek. Naast mijn middelbare school volgde ik avondopleidingen in Cabaret en camera- acteren aan Muziekcentrum Zuid-Kennemerland.

Na het afronden van mijn middelbare school besloot ik acteerworkshops te volgen. Zo volgde ik lessen aan de avondopleiding Act2Act (Mark Ram en Hugo Konings) en Theater en Televisie (Josja Hamann). Tijdens dat jaar speelde ik in de serie ‘Fataal’ van de EO. Onlangs heb ik de opleiding Filmacteur van Hugo Metsers met succes afgerond waar ik mijn diploma voor artiest drama behaald heb. In mijn schoolperiode was ik ondermeer te zien in de korte films als ‘Sterk spul’, ‘Lucidity’ en ‘Edgie the movie’. Afgelopen jaar maakte ik mijn speelfilmdebuut in ‘Razend’, de nieuwe Carry Slee verfilming van regisseur Dave Schram en Shooting Star filmproductions. Vanaf heden ben ik te zien in de tv-serie Spangas als Raaf een hoofdkarakter in de bovenbouw.

Uitgelicht filmpje