Foto van Levende jukebox One Two Trio

Gage € 2.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.500,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Levende jukebox One Two Trio boeken!


One Two Trio speelt met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; van smartlap tot rock & roll, overgoten met een pittige feestsaus. Voor iedereen een feest der herkenning! Het dampende enthousiasme van One Two Trio werkt zó aanstekelijk, dat het publiek als het ware de vierde man wordt. Zo ontstaat het typische One Two Trio-sfeertje: drie kwartier springen, zingen en swingen!

Speciaal voor bedrijfsfeesten ontwikkelde deze drie heren ‘n concept wat naadloos aansluit bij ieder bedrijfsfeest:‘One Two Trio’s Levende jukebox’.

Door zich op een zeer ludieke wijze te richten op de sfeer en wensen van uw gasten ‘’regiseren’’ deze eigenlijk het optreden. De mogelijkheden zijn grenzenloos: rock and roll, smartlap, disco, soul, pop, maar ook de foxtrot, engelstalig of nederlandstalig. One Two Trio speelt 100% live en kan dus op alle signalen vanuit het publiek direct reageren.

Dit in combinatie met een flinke dosis humor en een erg aanstekelijk enthousiasme zorgt voor een feest van herkenning, voor jong en niet zo heel jong, kortom :One Two Trio maakt van uw feest een écht feest!